Κρυμμένα Διαμάντια

Αξιοθέατα

Η Τρίπολη είναι μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Πελοποννήσου. Σύγχρονη, πολύβουη, μόλις 157 χιλιόμετρα από την Αθήνα, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι το φυσικό κέντρο της Αρκαδίας, μιας περιοχής με απέραντη ιστορία και ωραιότητα, που αποτέλεσε πάντα ταξιδιωτικό προορισμό υψηλού επιπέδου.

Η γνωριμία με την Τρίπολη κρύβει πολλές μυστικές ομορφιές και θα σας αφήσει μια αίσθηση ότι έχετε ταξιδέψει στον χρόνο! Είτε βρεθείτε εδώ για ένα επαγγελματικό ταξίδι είτε θέλετε να περιηγηθείτε την Αρκαδία η Τρίπολη σας περιμένει όλες τις εποχές του χρόνου να σας αποκαλύψει το μυστικό της μεγαλείο

Ανακαλύψτε την καρδιά της Αρκαδίας

Το σύγχρονο πρόσωπο της Τρίπολης συνδέεται με μοναδικό τρόπο μ το ιστορικό της παρελθόν. Μια βόλτα στον ιστό της πόλης θα σας αποκαλύψει πάμπολλα αρχιτεκτονικά στολίδια, πλατείες, ιστορικούς δρόμους. Κάθε γωνιά της Τρίπολης κρύβει και ένα διαμάντι!

Τρίπολη »

Ο μυστικός παράδεισος του κόσμου

Σε αυτήν την μυστική γωνιά της Πελοποννήσου, με τα ατίθασα ποτάμια, τις κρυμμένες λαγκαδιές και την ανέγγιχτη φύση θα ανακαλύψετε έναν μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.

Αρκαδία »

Μαγικές διαδρομές με έδρα την Τρίπολη

Καθώς η Τρίπολη δεσπόζει στην καρδιά της Αρκαδίας αποτελεί το τέλειο ορμητήριο για να γνωρίσετε αυτήν την συνταρακτική επικράτεια με τους αμέτρητους φυσικούς και αρχαιολογικούς θησαυρούς. Λίγο έξω από την πόλη, αλλά και μετά από απίστευτα όμορφες, μεγαλύτερες διαδρομές, σας περιμένει ένας ολόκληρος κόσμος για να τον ανακαλύψετε!

Μαγικές διαδρομές »

Θαύματα στα έγκατα της γης

Είμαστε στο σπήλαιο Κάψια. Οι ειδικοί το έχουν κατατάξει στον εκλεκτό κατάλογο των 10 πιο αξιόλογων σπηλαίων της ελληνικής επικράτειας. Βρίσκεται στην περιφέρεια κλειστής γεωλογικής λεκάνης του Μαντινειακού οροπεδίου και συνδέεται με το περίπλοκο σύστημα από φυσικές καταβόθρες που χαρακτηρίζουν τον υδροφόρο ορίζοντα.

Σπήλαιο Κάψια »

To Άγιο Όρος της Πελοποννήσου

Η Τρίπολη βρίσκεται στην καρδιά της Αρκαδίας και με ορμητήριο την σύγχρονη πόλη μπορείτε να περιηγηθείτε στις πανάρχαιες μονές και τα προσκυνήματα που δεσπόζουν στα πανέμορφα τοπία. Η Αρκαδία, λόγω του πλήθους των ιστορικών μονών που την στολίζουν, ονομάζεται και «Άγιο Όρος της Πελοποννήσου».

Θρησκευτικοί Προορισμοί »