Αρκαδία

Ο μυστικός παράδεισος του κόσμου

Η Τρίπολη δεσπόζει σε μια από τις πιο αινιγματικές περιοχές του κόσμου, την Αρκαδία! Το ξέρετε ότι στην Αρκαδία έχουν «προσκυνήσει» μορφές όπως ο Βιργίλιος, ο Γκαίτε, ο ζωγράφος Πουσσέν, σχεδόν όλοι οι λόγιοι, οι περιηγητές, οι επιστήμονες και οι καλλιτέχνες της οικουμένης; Κι όμως, είναι αλήθεια! Σε αυτήν την μυστική γωνιά της Πελοποννήσου, με τα ατίθασα ποτάμια, τις κρυμμένες λαγκαδιές και την ανέγγιχτη φύση θα ανακαλύψετε έναν μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου.
Η επικράτεια Αρκαδίας – Κυνουρίας αποτελεί τον ορισμό του ιδανικού προορισμού που τον λέμε «βουνό και θάλασσα». Σε ελάχιστο χρόνο μπορείτε να βρεθείτε από τα καταγάλανα νερά της Κυνουρίας στην απέραντη επικράτεια των αρκαδικών βουνών.

Σας περιμένουν πανέμορφα ποτάμια για να τα κατακτήσετε, όπως ο Λούσιος, παραδοσιακά χωριά απίστευτης αρχιτεκτονικής ομορφιάς όπως τα Λαγκάδια, πανάρχαια ιερά όπως της Δήμητρας στα Τρόπαια, πάμπολλοι αρχαιολογικοί, φυσικοί και θρησκευτικοί θησαυροί. Και βέβαια, στην καρδιά αυτής της μοναδικής μυστικής γης, της Αρκαδίας, δεσπόζει η πρωτεύουσά της, η μία και μόνη Τρίπολη.

Ελάτε να γνωρίσετε την ορεινή Αρκαδία και τα μαγευτικά της αξιοθέατα, περιπλανηθείτε στα μονοπάτια της και μετά απολαύστε αυθεντική αστική φιλοξενία στο ξενοδοχείο Ανακτορικόν, στην καρδιά της Τρίπολης, για μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων.

Βουνό, θάλασσα και πολλά περισσότερα!
Η Αρκαδία μαζί με την μαγευτική Κυνουρία είναι ίσως η πιο απολαυστική πρόταση για απολαυστικές αποδράσεις όλον τον χρόνο. Είτε θέλετε τον χειμώνα να χαρείτε ένα παραμυθένιο σκηνικό με χιόνια στα πανέμορφα βουνά του Μαινάλου και του Λύκαιου, είτε θέλετε να κάνετε extreme sports στο εκπληκτικό χιονοδρομικό της Οστρακίνας, είτε θέλετε να γευτείτε παραδοσιακή φιλοξενία και την αίσθηση μιας άλλης εποχής, είτε πάλι θέλετε να γνωρίσετε σμαραγδένια ακρογιάλια όπως αυτά του Τυρού και του Άστρους Κυνουρίας, η καρδιά της Πελοποννήσου σας περιμένει με μοναδικές διαδρομές, μυστικές γωνιές και πανέμορφα αξιοθέατα.