Διαμονή υψηλού επιπέδου

Δωμάτια

Το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν Boutique Hotel διαθέτει άνετα και πλήρως επιπλωμένα δωμάτια υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. Υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας 1 – 50 ατόμων. Κάθε δωμάτιο διαθέτει κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, mini bar, TV, χρηματοκιβώτιο, τηλέφωνο, ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο (Wi – Fi), ευρύχωρο και πολυτελές μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών και πλήρες σετ καλλυντικών περιποίησης.
Το Ανακτορικόν Boutique Hotel βρίσκεται στην καρδιά της Τρίπολης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 48 που αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους εμπορικούς πεζόδρομους της πόλης. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο είναι πάρα πολύ ήσυχο, προσφέροντάς σας διακριτική διαμονή χωρίς ενοχλήσεις από θορύβους. Φυσικά διαθέτει άνετο parking ώστε να μην έχετε την έννοια του παρκαρίσματος.
Ζητήστε μας τις ειδικές προσφορές μας για τις διαφορετικές εποχές του χρόνου. Θα χαρούμε να οργανώσετε το επαγγελματικό σας ταξίδι, το συνέδριο, την ταξιδιωτική σας αναψυχή με ορμητήριο το ξενοδοχείο μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε μια διαμονή υψηλού επιπέδου.

Οι χώροι του ξενοδοχείου, πλήρως ανακαινισμένοι, πεντακάθαροι, με μοναδική αισθητική, αλλά και το εξειδικευμένο και φιλόξενο προσωπικό, θα μετατρέψουν την διαμονή σας στην Τρίπολη σε μια πραγματική ταξιδιωτική εμπειρία που θα θέλετε να ξαναζήσετε. Είμαστε υπερήφανοι άλλωστε για το γεγονός ότι οι επισκέπτες μας επανέρχονται πάντα στο ξενοδοχείο μας, όταν το γνωρίσουν!
Αν θέλετε να γνωρίσετε την Τρίπολη και την Αρκαδία το Ανακτορικόν Boutique Hotel αποτελεί μέρος της παράδοσης της περιοχής! Στο ξενοδοχείο μας θα αισθανθείτε την αυθεντική φιλοξενία που χαρακτηρίζει την αρκαδική ιδιοσυγκρασία στην πιο ολοκληρωμένη της μορφή.
Είμαστε στην διάθεσή σας με άρτιους και γοητευτικούς χώρους, με χαμόγελο και πρόθυμη εξυπηρέτηση, με γνώση και εμπειρία στην εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, για να μετατρέψουμε ακόμα κι ένα απλό επαγγελματικό ταξίδι σε εμπειρία ζωής.

  • Ξενοδοχείο Anaktorikon Θέρμανση Θέρμανση
  • Ξενοδοχείο Anaktorikon Air ConditionAir Condition
  • Ξενοδοχείο Anaktorikon BarMini Bar
  • Ξενοδοχείο Anaktorikon ΤηλεόρασηΤηλεόραση
  • Ξενοδοχείο Anaktorikon ΧρηματοκιβώτιοΧρηματοκιβώτιο
  • Ξενοδοχείο Anaktorikon WiFiWiFi

πανόραμα

Δείτε τους χώρους μας
σε εικονική περιήγηση

Το Πρωί Τρώγε σαν Βασιλιάς

Breakfast στο Ξενοδοχείο Ανακτορικόν Boutique Hotel

Το πρωινό είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και στον Ξενοδοχείο Ανακτορικόν Boutique Hotel
αυτή η μικρή τελετουργία γίνεται απέραντα απολαυστική.
Με φρέσκα παραδοσιακά υλικά και προσωπική φροντίδα από τους αφοσιωμένους ανθρώπους μας κάθε πρωί
στο Ξενοδοχείο Ανακτορικόν Boutique Hotel θα απολαύσετε ένα πλήρες, ξεχωριστό πρωινό.
Χορταστικές γεύσεις για να ξεκινήσετε δυναμικά την ημέρα σας και ποιοτικές επιλογές
με φρούτα και χειροποίητες μαρμελάδες σας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα απόλαυσης
για ένα δυναμικό ξεκίνημα της ημέρας σας!