Ξενοδοχείο Ανακτορικόν

Προσφορές

Το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν καθώς βρίσκεται στο κέντρο της Τρίπολης προσφέρεται για μια σύντομη επαγγελματική διαμονή, για να γίνει το πρώτο σας ορμητήριο στην ανακάλυψη των θησαυρών της Αρκαδίας, για να κάνετε μια οικογενειακή εξόρμηση. Προσφέρεται επίσης, με τους ζεστούς και αισθητικά τέλειους χώρους του για να αποτελέσει το σκηνικό μιας πρώτης γαμήλιας νύχτας, για να φιλοξενήσει την παρέα σας, να υποδεχτεί μια οργανωμένη εκδρομή.
Κατόπιν συνεννοήσεως υπάρχει η δυνατότητα παροχής πλήρους ξενάγησης στα αξιοθέατα της Τρίπολης αλλά και της Αρκαδίας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για τις ειδικές προσφορές που ισχύουν για οργανωμένη διαμονή άνω των 10 ατόμων.

Επίσης είμαστε στην διάθεσή σας για να οργανώσουμε μαζί στο Ξενοδοχείο Ανακτορικόν μια αξέχαστη γαμήλια εμπειρία ή για να κάνουμε ξεχωριστά τα γενέθλια του παιδιού σας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις τρέχουσες συμφέρουσες προσφορές μας, ώστε να απολαύσετε την διαμονή σας κοντά μας. Οργανώστε το ταξίδι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την άνεση, την πολυτέλεια κα ι την φιλοξενία που σας προσφέρει το Ξενοδοχείο Ανακτορικόν.

Δώστε μας το e-mail σας για να σας ενημερώνουμε για τις προσφορές μας